We zoeken momenteel geen nieuwe collega’s!

Voor het komende seizoen hebben we genoeg nieuwe collega’s.

Mocht dat nog veranderen houdt de website in de gaten of onze instagram.

Ben jij 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 jaar of ouder? Heb jij zin om hard te werken? Ben je vrolijk en positief? Ben je daadkrachtig en ga jij voor elke gast? Dan pas jij perfect bij het Theehuis! Geen ervaring in de horeca nodig, wij leren jou alles! Je wordt onderdeel van een groot, jong team Theehuizers waar hard werken en gezelligheid samengaat. Niet alleen tijdens werktijd, maar ook daarbuiten. Wij organiseren een bootcamp waar je elke maand aan mee kan doen en elk zomerseizoen sluiten we af met een legendarisch personeelsfeest.

  • Fulltime | tussenjaar | gestopt met studie
  • 3 tot 5 diensten per week werken
  • Zaterdag of zondag beschikbaar
  • Overdag én ‘s avonds beschikbaar
  • Vanaf 16 jaar

Wat bieden we jou?

Wij leren je alles! Je begint met een basistraining waar we alles laten zien en uitleggen over hoe wij werken bij het Theehuis. Daarna begin je gelijk op de vloer of keuken met een personal coach die je alles laat zien en uitlegt hoe je iets moet doen. Ben je er klaar voor? Dan ga je zelf aan de slag, eerst met begeleiding en later alleen. Bij het Theehuis is er altijd wel een collega die je kan coachen en ondersteunen.

Jouw ontwikkeling telt. Wij vinden het belangrijk dat iedereen die bij ons werkt de kans krijgt zich te ontwikkelen. Daar blijven we ruimte voor maken met trainingen en coaching. Stijg jij boven de rest uit, dan groei je door naar een hogere functie!

De allerleukste collega’s. Wij hebben een groot jong team met de allerleukste collega’s bestaand uit voornamelijk studenten en scholieren.

Elke week betaald. Werk je een week veel uren, je ziet het gelijk terug op je bankrekening. Wij betalen per week uit. Onze partner de payroll-organisatie Connexie verzorgt onze personeelsverloning.

Eten en drinken krijg je van ons. Eten in je pauze en na je dienst krijg je van ons. Drinken tijdens je dienst uiteraard ook, maar ook de sluitborrel na het werk.

Feestje. We beginnen de zomer altijd goed met een kennismakingsfeest en na de zomer bedanken we iedereen nog eens extra voor het harde werk met een leuk bedankfeest.

Blij, blij, blij… gast, collega en jij!