Vacature Bedrijfsleider / Management Team Uitbreiding | Theehuis Rhijnauwen

Theehuis Rhijnauwen staat in het bos met groot terras aan het water voor koffie, gebak, lunch, thee of diner. Met veel liefde bakken we de allerlekkerste pannenkoeken van het heelal. Theehuis gaat ervoor, iedereen blij! Daarom zoveel mogelijk biologisch, eerlijk en duurzaam. Het Theehuisteam staat elke dag vanaf 10.00 met veel plezier voor iedereen klaar, het hele jaar door!

Om onze fantastische locatie te leiden zijn er elke dag twee bedrijfsleiders aanwezig om ons jonge team (+-175 man), waaronder 12 shiftmanagers en 10 chef’s, te coachen en bij te sturen waar nodig. Naast 170 zitplaatsen binnen hebben we een zeer groot terras met meer dan 250 zitplaatsen. Het Theehuis zit op 15 minuten fietsen van het centrum van Utrecht en is bij mooi weer altijd druk.

We werken met meerdere bedrijfsleiders met ieder zijn eigen kwaliteiten en stijl van leiderschap. Zo leren we van elkaar en kunnen we elkaar helpen waar nodig. Samen zorgen we voor een goede balans tussen kwaliteit van service en productiviteit. De motivatie, ontwikkeling en groei van het team vinden wij belangrijk en steken we veel energie in.

De enorme afwisseling is wat deze functie ook zo leuk maakt. Het ene moment werk je mee en sta je koffie te serveren en rustig een praatje met een gast te houden, waar je het andere moment alle zeilen moet bijzetten en aanstuurt om onze gasten de ervaring te geven die ze van ons verwachten. Dit vraagt flexibiliteit, overzicht en het kunnen stellen van de juiste prioriteiten.

Zo ziet een gemiddelde werkdag eruit:
Om 08:15 kom je het landgoed oplopen, voordat je naar binnen gaat geef je eerst even de ezels en geiten een baal hooi. Vervolgens check je de schoonmaakwerkzaamheden en loop je naar kantoor waar je even snel door de mail heen gaat. Om 09:00 schuif je aan bij de ochtendplanning samen met de chef en shiftmanger. Omdat het een rustige ochtend is, hoef je even niet te helpen op de vloer en heb je wat tijd vrij om de website bij te werken, wat administratie af te handelen en een leverancier te bellen. Tussen 12:00 en 14:00 is de lunchspits en coach je de shiftmanager en chef op de vloer over hoe ze efficiënter kunnen aansturen. Om 13:15 komt je collega bedrijfsleider binnen. Voordat je de dag overdraagt testen jullie eerst wat ideeën voor de nieuwe menukaart en houden jullie samen een voorgangsgesprekje met een medewerker. Terwijl jij gaat lunchen maakt je collega het rooster af en plaatste een leuke foto op Instagram. Na de lunch help je nog even om het restaurant klaar te zetten voor de avond om vervolgens nog even aan de slag te gaan met de plannen voor het volgende seizoen. Rond 17:00 begint de avondspits. Omdat het erg druk is, spring je nog een uurtje bij op de ontvangst.  Rond 18:00 geeft je collega aan de je hulp niet meer nodig. Je dag is afgelopen. Je haalt een lekker drankje bij de bar en kletst nog wat na met je collega’s in de personeelsruimte.

Ik kan mij vinden in de volgende kenmerken

 • Ik ben flexibel, zon- en feestdagen werk ik, ik werk niet met vaste dagen
 • Ik heb kennis van HACCP & Sociale Hygiëne
 • Ik heb ruime horeca-ervaring met minimaal 2 jaar leidinggevende ervaring.
 • Ik kan goed werken met Word, Excel en vergelijkbare computerprogramma’s
 • Ik ben zelfwerkzaam, niemand hoeft mij ‘aan’ te zetten en ik maak af waar ik aan begin
 • Ik ben gastvrij en zorgzaam naar personeel
 • Ik durf mensen de ruimte te geven te leren, fouten te maken en zich te ontwikkelen
 • Ik sta open voor feedback van collega’s
 • Ik heb de intentie om minimaal 3 jaar te blijven

Theehuis biedt jou

 • Flexibiliteit met jouw wensen wat betreft vrije tijd, vakanties & werkdagen.
 • Een marktconform salaris volgens de Horeca CAO
 • Dynamiek, plezier, uitdaging en ruimte om een eigen invulling aan zaken te geven.
 • Een deel in de fooienpot (rond de 150 euro p/maand)
 • Gratis bootcamp, eten en drinken van de zaak, elk jaar 3 legendarische feesten
 • Veel ruimte en vrijheid voor het inbrengen van je eigen ideeën en plannen.

De positie is beschikbaar voor 32 tot 38 uur per week verdeeld over maximaal 4 werkdagen. De werktijden zijn over het algemeen ingedeeld over een shift van 08:30 tot 18:00 of een shift van 13:30 en 23:00. Daarnaast proberen we het zo te plannen dat je altijd 1 weekend dag per week vrij bent.

Solliciteren?
Stuur je motivatiebrief inclusief C.V. + foto naar werken@theehuisrhijnauwen.nl t.a.v. Jesse Blijde. Theehuis Rhijnauwen, Rhijnauwenselaan 16, 3981HH Bunnik, 030-6561285