Wandelen in Utrecht

De landgoederen Rhijnauwen en Amelisweerd liggen aan de oostkant van Utrecht, tussen Utrecht en Bunnik in. Ze zijn tezamen ongeveer 300 hectare groot en bestaan uit bos, weide, rivier, akkers en boomgaarden. Het landgoed kenmerkt zich door de gevarieerdheid en zijn mooie vergezichten.

Wandel door Rhijnauwen en Amelisweerd

Vanuit het Theehuis Rhijnauwen zijn zes wandelingen beschreven met tekst en een kaart:
de Theehuis wandeling (1 KM), de Waterlinie wandeling (5 KM) en Vier seizoenswandelingen, lente en zomer, herfst en winter (3 KM). Alle wandelingen zijn geschikt voor rolstoelen en kinderwagens. Je kan de wandelingen gratis afhalen bij de desk op het Theehuis of downloaden vanaf deze site. Ze hebben allemaal een thema en voeren je langs leuke en leerzame wetenswaardigheden. De wandelingen lopen over de 3 aaneengesloten land- goederen Rhijnauwen, Oud-Amelisweerd en Nieuw- Amelisweerd.

Theehuis Wandeling 1km

De Theehuis Wandeling is een rondwandeling over landgoed Rhijnauwen van ongeveer één kilometer. Theehuis Rhijnauwen is begin- en eindpunt van de wandeling. Download hier de wandeling of haal hem op bij het Theehuis.

Waterlinie Wandeling 5km

De Waterlinie Wandeling is een rondwandeling over landgoed Rhijnauwen van ongeveer vijf kilometer.  Theehuis Rhijnauwen is begin- en eindpunt van de wandeling. Download hier de wandeling of haal hem op bij het Theehuis.

Seizoens Wandeling 3km;

Download; Lente / Zomer / Herfst / Winter -wandeling

Elk seizoen een unieke seizoenswandeling, dit is een rondwandeling over landgoed Rhijnauwen van ongeveer drie kilometer. Theehuis Rhijnauwen is begin- en eindpunt van de wandeling. Download de wandeling of haal hem op bij het Theehuis.