Wandelen in Utrecht2017-02-28T11:54:25+01:00

Wandelen in Utrecht

De landgoederen Rhijnauwen en Amelisweerd liggen aan de oostkant van Utrecht, tussen Utrecht en Bunnik in. Ze zijn tezamen ongeveer 300 hectare groot en bestaan uit bos, weide, rivier, akkers en boomgaarden. Het landgoed kenmerkt zich door de gevarieerdheid en zijn mooie vergezichten.

Wandel door Rhijnauwen en Amelisweerd

Vanuit het Theehuis Rhijnauwen zijn zes wandelingen beschreven met tekst en een kaart:
de theehuiswandeling (1 KM), de waterlinie wandeling (5 KM) en vier seizoenswandelingen, lente en zomer, herfst en winter (3 KM). Alle wandelingen zijn geschikt voor rolstoelen en kinderwagens. Je kan de wandelingen gratis afhalen bij de desk op het theehuis of downloaden vanaf deze site. Ze hebben allemaal een thema en voeren je langs leuke en leerzame wetenswaardigheden. De wandelingen lopen over de 3 aaneengesloten land- goederen Rhijnauwen, Oud-Amelisweerd en Nieuw- Amelisweerd.

Theehuis Wandeling 1km

De TheehuisWandeling is een rondwandeling over landgoed Rhijnauwen van ongeveer één kilometer. Theehuis Rhijnauwen is begin- en eindpunt van de wandeling. Download hier de wandeling of haal hem op bij het Theehuis

Waterlinie Wandeling 5km

De TheehuisWandeling is een rondwandeling over landgoed Rhijnauwen van ongeveer vijf kilometer.  Theehuis Rhijnauwen is begin- en eindpunt van de wandeling. Download hier de wandeling of haal hem op bij het Theehuis

Seizoens Wandeling 3km;

Download; Lente / Zomer / Herfst / Winter -wandeling

Elk seizoen een unieke seizoenswandeling, dit is een rondwandeling over landgoed Rhijnauwen van ongeveer drie kilometer. Theehuis Rhijnauwen is begin- en eindpunt van de wandeling. Download de wandeling of haal hem op bij het Theehuis.

Agenda

donderdag 14 februari- Valentijnsdag
Reserveren voor 2 personen? Dat mag deze dag, bel naar 0306561285

Bijzondere dagen / Agenda;

Maandag 24 december gesloten

Dinsdag 25 december (1e kerstdag) gesloten

Woensdag 26 december (2e kerstdag)
open van 10.00 tot 16.00 (geen reserveringen mogelijk)
en van 18.00 tot 21.00 alleen open voor reserveringen (=VOL gerserveerd, geen plek meer)

Maandag 31 december (oudjaarsdag) gesloten

Zondag 1 januari (nieuwjaarsdag)
open van 12.00 tot 20.00 (geen reserveringen mogelijk)