Expositie Trudie Canwood | Theehuis Rhijnauwen

Van 8 januari 2020 tot en met 8 april 2020 exposeert Trudie Canwood haar schilderijen in Theehuis Rhijnauwen

Trudie Canwood (Arnhem, 1961) is professioneel kunstenaar. Na de middelbare school volgde ze een opleiding textiele werkvormen maar deed daar lange tijd niet zoveel mee. Na een vakantie op Curaçao begon Canwood in 2003 te schilderen.

Gebruik makend van patronen en monochrome kleurvlakken maakt zij vrolijke kleurrijke schilderijen, in het begin vooral geïnspireerd op haar Antilliaanse schoonmoeder en met een onmiskenbare Caribische uitstraling. Intussen is haar werk steeds losser en gelaagder geworden en schildert zij vooral landschappen geïnspireerd op reizen en (jeugd) herinneringen en bloemstillevens.

 

Canwood exposeert regelmatig in binnen- en buitenland en via diverse kanalen worden haar schilderijen wereldwijd verkocht. (Er hangt werk van Canwood in o.a. Nederland, Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Oostenrijk, Italië, Oekraïne, België, Australië, China, Argentinië, Colombia, Antillen, Denemarken, Frankrijk, VS)

We nodigen u van harte uit om deze nieuwe expositie te bezoeken.

Voor meer informatie over de kunstenaar en haar werk:

www.trudiecanwood.com

info@trudiecanwood.com

Zelf exposeren in het Theehuis?

Een aantal keer per jaar hangt er een nieuwe expositie van een kunstenaar in het Theehuis. Tabitha Sluis, zelf beeldend kunstenaar, coördineert en selecteert dit voor ons. Wil je jouw kunst exposeren in het Theehuis neem dan even met haar contact op via info@tabithasluis.com