JIJ BENT LEUK!
Werken bij het Theehuis?

Dat kan!
Jij gaat voor een supervriendelijke en snelle service! Je bent positief, vrolijk, daadkrachtig en gaat 100% voor elke gast! Met die inzet leren wij je hoe je tòp kunt werken.
Tijdens de lunch- en avondspits, weekenden, feestdagen, vakantieperiodes en mooi terrasweer hebben we jou nodig. Zon- en feestdagen ben je altijd beschikbaar voor een paar uurtjes, werktijden in overleg.
Je werkt bij ons in een team van jonge mensen. Je kickt erop onze gasten vóór te zijn. Met gevoel voor humor ben je kritisch op je eigen werk.

SOMS VEEL in de KEUKEN of BEDIENING

  • bijbaan / seizoenswerk / parttime
  • 1 a 2 diensten per week
  • zondag of zaterdag beschikbaar
  • werktijden in overleg
  • tijdens schoolvakantie 3 tot 5 diensten per week

ALTIJD VEEL in de KEUKEN of BEDIENING

  • fulltime / tussenjaar
  • 3 tot 5 diensten per week
  • zondag of zaterdag beschikbaar
  • werktijden in overleg

Wat bieden we jou?

Wij leren je alles! Je begint met een basistraining waar we alles laten zien en uitleggen over hoe wij werken bij het Theehuis. Daarna begin je gelijk op de vloer of keuken met een personal coach die je alles laat zien en uitlegt hoe je iets moet doen. Ben je er klaar voor? Dan ga je zelf aan de slag, eerst met begeleiding en later alleen. Bij het Theehuis is er altijd wel een collega die je kan coachen en ondersteunen.

Jouw ontwikkeling telt. Wij vinden het belangrijk dat iedereen die bij ons werkt de kans krijgt zich te ontwikkelen. Daar blijven we ruimte voor maken met trainingen en coaching. Stijg jij boven de rest uit, dan groei je door naar een hogere functie!

De allerleukste collega’s. Wij hebben een groot team met de allerleukste collega’s

Elke week betaald. Werk je een week veel uren, je ziet het gelijk terug op je bankrekening. Wij betalen per week uit. Onze partner de payroll-organisatie Connexie verzorgt onze personeelsverloning.

Eten en drinken krijg je van ons. Eten in je pauze en na je dienst krijg je van ons. Drinken tijdens je dienst uiteraard ook, maar ook de sluitborrel na het werk.

Feestje. We beginnen de zomer altijd goed met een kennismakingsfeest en na de zomer bedanken we iedereen nog eens extra voor het harde werk met een leuk bedankfeest.

Blij, blij, blij… gast, collega en jij!