Theehuis Rhijnauwen

In het bos met groot terras aan het water voor koffie, gebak, lunch, thee of diner. Met veel liefde bakken we de allerlekkerste pannenkoeken van het heelal. Theehuis gaat ervoor, iedereen blij! Daarom zoveel mogelijk biologisch, fairtrade, eerlijk en duurzaam. Het theehuisteam staat elke dag met veel plezier voor je klaar, het hele jaar door!

OPEN van 10.00 tot 21.30 (tot 24 oktober, daarna Theehuis in de Tuin)

Wij gaan elke dag om 10.00u open. Je kan altijd gewoon langskomen en bij drukte werken we op volgorde van binnenkomst. Zowel binnen als buiten helpen we je aan een tafeltje. Wil je zeker weten dat er een tafel klaar staat binnen, dan kan je hiervoor online reserveren. Zie reserveren voor meer informatie hierover. We reserveren altijd maar een deel van ons restaurant. Onze keuken gaat om 20.30u dicht. Zien we je snel?

We gaan ‘t Theehuis vernieuwen -vanaf maandag 25 oktober

Opknapbeurt van het Theehuis

Na 20 jaar zijn onze functionele ruimtes toe aan vervanging. Nieuwe vloer, tegelwerk, apparatuur, logistieke inrichting is nodig om er de komende jaren weer voor jullie te kunnen staan. Omdat we het goed en grondig willen doen, gaat het helaas wat tijd kosten. We denken dat de opknapbeurt bij elkaar zo’n 7 a 8 weken gaat duren. Dit betekent dat we met de kerstvakantie weer open gaan. Het moment dat we weer volledig open zijn laten we je gelijk weten. Om de tent klaar te zetten en in te richten denken we 2 dagen nodig te hebben, hierdoor zijn we op

maandag 25 oktober en dinsdag 26 oktober volledig gesloten

Theehuis in de Tuin – vier de herfst -vanaf woensdag 27 oktober
Open van 11.00 tot 19.30

Vier de herfst in het bos van Rhijnauwen, ‘t Theehuis staat eventjes met een tent in onze tuin. Omdat het Theehuis aan de binnenkant flink wordt opgeknapt; nieuwe toiletten, keuken, bar en productieruimtes. Omdat we niet helemaal dicht wilden gaan, hebben we wat bedacht. We zetten een fantastische, grote en verwarmde tent in onze tuin. Met wat creativiteit kunnen we jullie daar bedienen met koffie, thee, gebak, broodjes, salades én pannenkoeken. Alles is even net iets anders dan je van ons gewend bent, maar net zo leuk! Naast onze Tent hebben we ook nog een terrasgedeelte waar gezeten kan worden. Kom jij ook de herfst vieren bij ons?

Helaas niet rolstoeltoegankelijk

Omdat de toiletten in het weiland staan en we geen MIVA-toilet hebben moeten we aangeven niet rolstoeltoegankelijk te zijn voor onze tijdelijke Theehuis in de Tuin tent.

Reserveren hoeft vooralsnog niet voor Theehuis in de Tuin

Omdat we een ontzettend grote tent met veel plek neerzettten in onze tuin kan je hiervoor gewoon langskomen.

Menukaart van Theehuis in de Tuin

Een speciale menukaart voor Theehuis in de Tuin. We zijn tot de laatste dagen bezig de menukaart zo leuk en lekker mogelijk te maken. We kunnen dus nog niet alles verklappen, maar denk in elk geval aan warme chocomel, koffie, thee, gebak, soep, broodjes én natuurlijk heerlijke pannenkoeken! We moeten nog even kijken wat we allemaal voor elkaar kunnen krijgen en houden je op de hoogte!

 

Meer lezen over…

Reserveren en groepsmogelijkheden.
Ons rookvrij terras
Een kadobon kopen?
Menukaart en leveranciers
Landgoed Rhijnauwen & Amelisweerd
Over ons Theehuis
Wilhelmina Kinder Ziekenhuis
Kunst in het restaurant
Werken bij ‘t Theehuis