Reserveren voor Theehuis in de Tuin (vanaf 27 oktober)

 • Reserveer online tot en met 10 personen per gezelschap voor een tafel binnen
 • Wil je reserveren voor meer dan 10 personen? Bel even naar 0306561285, dan kijken we samen naar wat er mogelijk is.
 • Tafel staat alleen in de tent klaar
 • Je reserveert voor maximaal 2uur
 • Keuken sluit om 19.00

Antwoorden op veel gestelde vragen;

 • Is het nodig om te reserveren?
  “Nee, je mag altijd gewoon langskomen. Voor grote groepen is het wel handig om te reserveren. Wij reserveren altijd maar een gedeelte. Mocht het toch vol zitten, werken we op volgorde van binnenkomst”
 • Ik krijg de melding “Er is helaas geen beschikbaarheid meer voor deze dag om te reserveren”, wat betekent dit?
  “Dit betekent dat er geen ruimte meer is voor reserveringen, en dat we alleen nog werken op volgorde van binnenkomst voor de tafels die vrij zijn. Wij houden naast onze reserveringen altijd ruimte vrij voor passanten”
 • Kan ik met een grote groep reserveren voor binnen?
  “Jazeker, tot 10 personen kunt u zelf online reserveren. Voor grotere groepen kunt u het beste even bellen naar 0306561285”
 • Kan ik een kinderfeestje reserveren?
  “Voor een kinderfeestje helpen wij u graag telefonisch verder, bel naar 0306561285”

Theehuis in de Tuin – vier de herfst -vanaf woensdag 27 oktober
Open van 11.00 tot 19.30

Vier de herfst in het bos van Rhijnauwen, ‘t Theehuis staat eventjes met een tent in onze tuin. Omdat het Theehuis aan de binnenkant flink wordt opgeknapt; nieuwe toiletten, keuken en bar. Omdat we niet helemaal dicht wilden gaan, hebben we een alternatief bedacht. We zetten een fantastische, grote en verwarmde tent in onze herfsttuin. Met wat creativiteit kunnen we jullie daar bedienen met koffie, thee, gebak, broodjes, salades én pannenkoeken. Alles is even net iets anders dan je van ons gewend bent, maar net zo leuk! Naast de tent hebben we ook een terras en onze speeltuin. Kom jij de herfst bij ons vieren?

Helaas niet rolstoeltoegankelijk

We hebben geen mindervalide-toilet bij onze tijdelijke Theehuis in de Tuin. Hierdoor moeten we aangeven dat we niet rolstoel toegankelijk zijn voor deze periode.

Menukaart van Theehuis in de Tuin

Er is een aangepaste menukaart voor Theehuis in de Tuin. We zijn bezig de menukaart zo leuk en lekker mogelijk te maken. We kunnen dus nog niet alles verklappen, maar denk in elk geval aan warme chocomel, koffie, thee, glühwein, erwtensoep, gebak, broodjes én natuurlijk heerlijke pannenkoeken!