Vacature Management Team Uitbreiding

In het bos met groot terras aan het water voor koffie, gebak, lunch, thee of diner. Met veel liefde bakken we de allerlekkerste pannenkoeken van het heelal. Theehuis gaat ervoor, iedereen blij! Daarom zoveel mogelijk biologisch, fairtrade, eerlijk en duurzaam. Het theehuisteam staat elke dag vanaf 10.00u met veel plezier voor je klaar, het hele jaar door!

Jij gaat ervoor, iedereen blij!                                             32u-38u p week

Als lid van het management-team, een gedeelde bedrijfsleidersfunctie, ben ik verantwoordelijk voor onder meer de volgende taken.

Dagelijks

  • Directe aansturing en coaching van de chef en shiftmanager
  • Waarborgen van de TheehuisNORM wat betreft
    • HACCP
    • Afspraken
    • Service
    • Kwaliteit
    • Gastgerichtheid
    • Reserveringen
  • Verantwoordelijk voor naleving van de Theehuis-Filosofie
    • Theehuis gaat ervoor! Iedereen blij!
  • Motivatie, leerdrang binnen het team
  • Juiste communicatie binnen het team a.d.h.v. theehuis coachafspraken
  • Persoonlijke ontwikkeling van teamleden, chefs, shiftmanagers, 1e allrounds.
  • Balans tussen kwaliteit van service en productiviteit
  • Kostenbeheersing, coaching op inkoop, suggestieve verkoop.
  • Inkoop voorraadbeheer
  • Contact leveranciers
  • Bijhouden van Socials (facebook, instagram, etc)
  • Bijhouden van mail
Wekelijks

  • Omzetadministratie
  • Logboeken & overdrachten
  • Onderhoud & apparaten
  • Contact leveranciers
  • Voorraadbeheer
  • Roosters vloer & keuken
  • HACCP

Jaarlijks

  • Feestdagen (kerst, pasen, pinksteren, hemelvaart) extra acties
  • Voortgangsgesprekken met personeel
  • Teamvergaderingen voorbereiden, leiden, inplannen.
  • Verbetering logistiek doorvoeren, knelpunten verhelpen
  • Menukaart, producten, ontwerp, kostprijsberekening
  • Onderhoud-projecten, apparaten, gebouw, tuin, terras, meubilair

 

 

Ik kan mij vinden in de volgende kenmerken

  • Ik ben flexibel, zon- en feestdagen werk ik, ik werk niet met vaste dagen
  • Ik heb kennis van HACCP & Sociale Hygiëne
  • Ik heb minimaal 2 jaar leidinggevende ervaring in een dynamische omgeving
  • Ik heb ruime horeca-ervaring
  • Ik kan goed werken met word, excel en vergelijkbare computerprogramma’s
  • Ik ben zelfwerkzaam, niemand hoeft mij ‘aan’ te zetten
  • Ik ben gastvrij naar gasten en zorgzaam naar personeel
  • Ik denk in oplossingen en niet in problemen
  • Ik maak collega’s en gasten blij met mijn aanwezigheid
  • Ik ben consequent, gedisciplineerd en zorgvuldig
  • Ik maak af waar ik aan begin
  • Ik durf mensen de ruimte te geven te leren, fouten te maken, zich te ontwikkelen
  • Ik sta open voor feedback van collega’s
  • Ik heb de intentie om me voor minimaal 3 jaar te binden
  • Ik ben bereid alle onderliggende taken te leren in een trainingstraject, zodat ik kan werken als zelfstandig chef of shiftmanager.
    Tijdens mijn trainingstraject leer ik vanaf onder en bovenaf alle taken en afspraken binnen het Theehuis kennen en mij eigen maken.

Theehuis biedt jou

  • Theehuis is flexibel met jou wensen wat betreft vrije tijd, vakanties & werkdagen.
  • Theehuis biedt jou een marktconform salaris en werkt volgens de Horeca-CAO
  • Theehuis geeft dynamiek, plezier, uitdaging en ruimte om een eigen invulling aan zaken te geven.
  • Theehuis geeft jou 150 fantastische collega’s die je met open armen zullen ontvangen en helpen het Theehuis te leren kennen.

Solliciteren

Stuur je uitgebreide sollicitatiebrief inclusief c.v. naar info@theehuisrhijnauwen.nl t.a.v. Edwin Campagne
Theehuis Rhijnauwen, Rhijnauwenselaan 16, 3981HH Bunnik, 0306561285